Саопштење Равногорског покрета

Председништво Равногорског покрета обавештава српску јавност, своје следбенике и све остале, да следбеници РП. из Србије нису присуствовали нити учествовали у било каквим активностима у вези са изборима у Црној Гори 16.10.2016. год како би били злоупотребљени у спиновању режима Мила Ђукановића да би тиме понизили равногорце. О њему не желимо да коментаришемо.  Равногорски покрет је изван… политике и то наглашавамо да добро сви знају. Ми имамо свој циљ и програм, а приоритет је српско јединство, братска љубав и слога.  Равногорски покрет на тим принципима и ради, а политику нека воде политичари.  У Равногорског покрету, следбеници поштују хијерархију, статут, правилнике о раду и одлуке. У покрету влада рад, ред и дисциплина, вера у Бога, крст и круна нас спајају, и окупљају, а анархија, непоштовање и недисциплина одвајају од оних који не заслужују да буду равногорци. Равногорски покрет је легитимна организација, а не „такозвани Равногорски покрет“, као што су написали медији Црне Горе. Да напоменемо да је требало да позову председника Равногорског покрета Момчила Живковића, заступника Равногорског покрета, и да узму од њега изјаву и било би им јасно ко су равногорци, а овако су показали своју непрофесионалност при дезинформисању и давању лажних информација о покрету и њиховим активностима, што је недопустиво за озбиљне медије.

Напиши коментар